subota, 2. kolovoza 2014.

Planet Spa - maska za lice

Dragi čitatelji danas vam pišem o maski za lice Planet Spa (AVON) koja me je ugodno iznenadila!

Da budem iskrena nisam neki ljubitelj maska za lice koje se mogu kupiti na policama drogerija, više sam tip koji voli eksperimentirati kod kuće sa svim raspoloživim sredstvima u frižideru i oko kuhinje! Tako sam otkrila da kava radi čuda od lica,limun je odličan dezificijens i krastavac umiruje podočnjake tako što smanjuje prokrvljenost kapilara.

Ali ova maska je predivna,ne isušuje kožu, hidratizira i nije masna. Što je najbolje za jako malu cijenu dobiješ luksuzan i jako kvalitetan proizvod. Mislim da mu je točna cijena 50kn ali uvijek se može naći na sniženjima u Avon katalozima.Dolazi u tubici od 75ml,koja se možda čini malo ali s obzirom na to da je potrebna mala količina za nanošenje to je sasvim dovoljno pakiranje.

Za razliku od nekih drugih maska kad se stvrdne,još imam onaj svilenkasti osjećaj na licu i mekoću a nakon ispiranja,koža na licu je glatka i vidno oživljena.
Ja je nanosim tako što operem lice mlakom vodom,malo posušim i nanesem je na lice tako da izbjegnem područje oko očiju i usana. Ostavim je 15-20min da djeluje i isperem mlakom vodom. 

Koristim je samo navečer,jer mi je svakako jutro ograničeno s vremenom.

Općenito sam luda za shea maslacom,predivno miriše i stvara ugodan osjećaj pa je ova maska bila odličan izbor za mene! 


Koristite li vi maske za lice? Kakva su vaša mišljenja?


Marijana

Nema komentara:

Objavi komentar