srijeda, 13. siječnja 2016.

Macadamia Nourishing Leave-In Cream


Prvi post nakon poduže stanke posvetiti ću proizvodu kojeg otkad ga imam, neprestano ga koristim.
Radi se o čuvenoj marki Macadamia koja u svojim proizvodima sadrži ulje macadamie, ulje argana i bogatstvo Omega 7, 5 i 3 kiselina. Za razliku od drugih nekih proizvoda koje čiste površinu tjemena, Macadamia kosu hrani i obnavlja kako na tjemenu tako i u samoj strukturi kose.



Moja kosa tanka i suha, niti malo poslušna i svaki dan joj je "bad hair day"!
Ne peglam je, niti kovrčam, a opet je neukrotiva i ispucala.
Vlasi mogu usporediti sa dnom stare metle, ili još bolje slame. Eto nadam se da sam vam lijepo dočarala izgled...lijepo?

U svemu ovome dolazi čuvena hranjiva krema, odnosno regenerator za kosu koji se ne ispire.


Nanosi si se tako da na vrhove prosušene kose (ručnikom) nanesete malu količinu regeneratora, protrljate ručnikom i osušite!
Da napomenem, ovaj regenerator ne ostavlja masne ruke.
Otkad je koristim kosa mi je meka,sjajna i napokon ukroćena! Djeluje zdravo i bogato.
                                                    prije 1.                               poslje 2.


Priložena slika (Broj 1) pokazuje kakva je moja kosa izgledala prije, odnosno ljeti dok nisam koristila ovaj regenerator. Ovo je među rijetkim slikama gdje imam spuštenu kosu i prava je rijetkost da me prijatelji vide sa spuštenom.
Slika broj 2 je slikana jučer i nadam se da bar koliko toliko vidite razliku jer ne posjedujem profesionalni fotoaparat.

Napokon se mogu raščešljati bez hrpe vlasi na četki! Onako filmski jednim potezom :)



Macadamia hranjiva krema za kosu dolazi u tubici od 60ml koja je vjerujete mi sasvim dovoljna za 6 mjeseci uporabe. Platila sam je oko 30kn preko Fragrance directa.
Može se kupiti i u pakiranju od 300ml, ali čitajući recenzije na drugim blogovima primijetila sam da se mnogo ljudi buni na pumpicu. Ili se brzo pokvari ili izbacuje veliku količinu kreme.
Ako se ipak odlučite kupiti preporučila bih manju dozu. Jeftinija je i ako vam ne paše možete je proslijediti.
S ovom tubom se lako dozira i čvrsti čep se neće lako polomiti.

Sastav:
Aqua , Cetearyl Alcohol & PEG-20 stearate, Glycerin, hydrogenated polydecene, isopropyl myristate, cetrimonium chloride, polyquaternium 28, lanolin, cetyl alcohol, cylomethicone, cyclomethicone, dimethicone, macadamia ternifolia seed oil, argania spinosa oil, limun usitatissium oil, triethanolamine, sorbic acid, benzoic acic, PEG-12 dimethicone,butylene glycole, phenoxyetanol, chlorhenesin, hexyl cinnamal, limonene, fragrance..


Ovaj proizvod je mene oduševio i iskreno je preporučujem svakome, posebno onima sa malo kovrčavom kosom. Možda neće napravit efekt nekome sa zdravom i ravnom kosom.
Čitala sam nekoliko recenzija da čini kosu teškom ali nitko nema istu strukturu kose, zar ne?

Da li ste vi koristili macadamia proizvode? Kakvi su vaši dojmovi?
Hvala na čitanju i veselim se komentarima!


Vaša Marijana 


2 komentara: